KURT DENIJS WORDT NIEUWE VOORZITTER VAN 
GOLD STAR VOORMEZELE 

Dat het Gold Star Voormezele de laatste jaren niet voor de wind ging dat moeten we niet onder stoelen of banken steken. De oorzaak was hiervoor voornamelijk een tekort aan bestuursleden en voorzitters die minder goeie bedoelingen hadden met de club.

Echter hebben de overgebleven bestuursleden (Frank Houben, Benny Sohier, Jannick Durant en Ronny Vandewalle), die telkens wel met de beste bedoelingen zich belangeloos hebben blijven inzetten, de huidige Covid-19 periode aangegrepen om de structuur van de club te vernieuwen en te verruimen.

Heel wat vertrouwde gezichten komen op vraag van de bestuursleden de bestuurskamer versterken. Bjorn Decroix zal de taak van Gerechtigd Correspondent op zich nemen, Joost Veramme (oud-speler) en Stijn Platteeuw (oud-                                                                                      bestuurslid) komen de rangen terug versterken.

Naast de nieuwe bestuursleden zal ook de jeugdwerking nieuw leven ingeblazen worden, hiervoor zal Danny Cuvelier zijn engagement als Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding terug opnemen.
Aan het roer van deze groep bestuursleden komt er een nieuw gezicht Kurt Denijs.
Kurt is woonachtig in Voormezele en zal vanuit zijn ervaring als bedrijfsleider van een verzekeringskantoor (Verzekeringen Bruno Denijs) het voorzitterschap op hem nemen. Met een uitgebreide groep aan bestuursleden en nieuwe voorzitter zijn wij er alvast van overtuigd dat we met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan en onze ambities realiseren.De ambities verspreiden zich over drie belangrijke pijlers:
- Jeugdwerking
- 1ste ploeg / beloften
- Evenementen

Jeugdwerking:

Op vandaag telt GS Voormezele 2 jeugdploegen U13 en U15. Het is de ambitie om vanaf heden de volgende jaren telkens 1 of 2 ploegen extra in competitie te brengen.
Voor het seizoen 2021 - 2022 willen we alvast aantreden met een U17 - U15 en een nieuwe U7 ploeg.
tijdens deze groei van de jeugdwerking zal spelplezier altijd centraal blijven staan zonder de kwaliteit van de opleiding uit het oog te verliezen.

1ste ploeg / Beloften:
Naast de 1ste ploeg telt GSV op vandaag nog 2 beloftenteams. Onder leiding van sportief verantwoordelijke Benny Sohier en T1 Gerdy Saelens werd voor het seizoen 2020 - 2021 een ruime groep aan nieuwe spelers bijeengebracht. Hierin werd vooral telkens gezocht naar een evenwicht tussen ervaren spelers en jonge talenten. Dat deze combinatie een succesvolle formule is bleek toen dat we na enkele speeldagen, wanneer de competitie werd stop gezet, op de eerste plaats van het klassement stonden en de beide beloftenploegen konden terug kijken naar zeer verdienstelijke wedstrijden in hun competities.
Deze zelfde formule zal voor het nieuwe seizoen 2021 - 2022 alvast verder gebruikt worden.

Evenementen:
Het is onze intentie om de succesvolle evenementen die in het verleden door Gold Star Voormezele werden georganiseerd terug nieuw leven in te blazen. Zo denken we aan de eetfestijnen waar we vaak over twee dagen 500 bezoekers mochten verwelkomen. De jeugddag wat telkens een zeer mooie afsluiter van een voetbalseizoen of de Warandefeesten waar vaak ploegen uit 1ste provinciale graag naartoe kwamen in de start van hun voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen.

Als afsluiter willen we graag onze sponsors bedanken: Garage Beheyt, Dakwerken Huyghe Nico, Agri Lemahieu, Bariseau Mottrie, dak-zinkwerk Spinnewyn, Dreamgardening, Shake & Enjoy, Olly voeding, Station Total Warneton, Vandermo Transport, 'T Zwijnhof, DeJo Logistics en Brouwerij Bartier.
Het hoeft uiteraard geen uitleg dat de return die heden ten dage kunnen aanbieden zeer laag is door de huidige Covid 19 maatregelen. Maar wij houden ons eraan dit in de toekomst goed te maken. 

Op een hoopvolle GSV toekomst.